Over Mireille

de Proces Perfectionist?

Mireille Meijer

de Proces Perfectionist

Mireille Meijer

Organiseert en structureert jouw proces- en kwaliteitsmanagement

Hi, ik ben Mireille!

De enige Proces Perfectionist die jou als eigenaar van een onderneming in de architectuur, bouw en logistiek volledig begeleidt naar rust en structuur.

Waarom?
Rust en structuur geeft vrijheid!

Vrijheid die jij naar eigen inzicht kunt besteden aan je gezondheid, je familie en vrienden en je bedrijf.

Ik werk het liefst met ietwat chaotische, maar zeer betrokken ondernemers. De passie en bevlogenheid waarmee jij de mooiste ontwerpen uit je pen tovert of de meest optimale route van a naar b uitstippelt, geven mij de motivatie om je te helpen om nog meer uit je bedrijf te kunnen halen.

Na het afronden van een MBO en HBO opleiding in de sociale en culturele sector ben ik in 2013 de logistiek ingerold. In deze sector heb ik verschillende afdelingen mogen opzetten zoals Inventory en Quality Control en als Support Agent.

Jij en je bedrijf zijn uniek, met mijn creativiteit en helicopterview help ik je met je onderzoek, het uitstippelen van een plan om actief aan de slag te gaan en je te leren werken met een kwaliteitssysteem.

jouw werkgeluk

Is mijn werkgeluk

Mijn kennis en passie draag ik graag aan je over. Dat ik van waarde kan zijn door mijn unieke manier van het zoeken naar creatieve oplossingen.

Mijn loyaliteit zorgt ervoor dat je altijd rugdekking hebt. Samen ontdekken we die zwakke plekken in je bedrijfsstructuren. Jij zelf mag ontdekken hoe je meer tijd vrij maakt door versimpelen en automatiseren.

Jij kunt namelijk meer uit je bedrijf halen door jouw bedrijfsstructuren te onderzoeken, actief aan de slag te gaan met versimpelen en automatiseren en leren gebruik te maken van een goed systeem om doelen te stellen, zodat je kunt blijven optimaliseren nu in de toekomst.

Zien dat jij warm loopt voor alle verbeteringen die we hebben ontdekt, geeft mij vleugels!

Werken als Virtual assistant geeft mij de vrijheid om tijd naar eigen wens te kunnen indelen. Hierdoor kan ik er ook voor mijn gezin zijn als ze mij nodig hebben.

Deze vrijheid geeft me rust, focus en heel veel energie!

 

wie ik ben

Mijn kernwaarden

Mijn missie is je los te krijgen van stress en chaos en je te begeleiden naar meer rust en structuur.

Jij wilt kunnen ondernemen met jouw lievelingsklant, met het door jou bepaalde aantal uren per week en met de door jou te leveren topkwaliteit!

Laat je niet meer leiden door de waan van de dag en maak je handen vrij om te doen wat jij het liefste doet!

Begin vandaag en maak tijd en geld vrij voor je onderneming, jezelf, je gezondheid, je familie en vrienden!

Loyaal & Betrouwbaar

Zeg wat je doet maar vooral, doe wat je zegt.

Wanneer ik jou ontzorg, wil ik dat je vol op mij kunt vertrouwen zodat jij je geen zorgen hoeft te maken. Want zorgen maken zorgt voor stress en niet voor rust.

Creatief & Innovatief

Het leven gaat niet over het wachten tot de storm voorbij is, maar hoe je leert dansen in de regen.

Soms zijn er creatieve of innovatieve oplossingen nodig om wensen te realiseren. Maak van je wensen doelen door er een plan voor te maken. Zet stappen in dit plan en realiseer die wensen!

Open & Bloed eerlijk

Mooie woorden zijn niet altijd eerlijk, eerlijke woorden niet altijd mooi.

Dingen mooier voor doen dan dat ze zijn is niet mijn stijl. Ik ben er om je te helpen en soms zijn daar kritische vragen voor nodig. Zwakke plekken ontdekken doen we samen met een spiegel en die kritsche vragen.

Kwaliteit & Controle

Assumption is the mother of all fuck-ups.

Te allen tijde richt ik mij op kwaliteit, we doen iets goed of we doen het niet.
Soms kost dit meer tijd, maar iets in 1 keer goed doen bespaart daarna ook de tijd van het maken van fouten.

Business Support

Virtual assistant?

Een Virtual assistant is de nieuwe, eigentijdse variant van een secretaresse of personal assistant.

De virtuele assistent is een professional die vanaf een eigen, externe werkplek ondersteuning biedt aan (zelfstandige) ondernemers.

Door slim gebruik te maken van online tools wordt samenwerken zeer efficiënt.
Met bijvoorbeeld OneDrive of Dropbox worden gegevens opgeslagen in de cloud. Programma’s zoals Office365 en Trello zorgen voor overzicht. Een tool zoals Zoom of Teams maakt het mogelijk om op afstand te kunnen communiceren.

Steeds meer bedrijven, ondernemers en managers maken gebruik van een Virtual assistant. De VA neemt dan specifieke taken uit handen.

In Nederland is het inhuren van virtuele assistenten in opkomst. Ondernemers in het ZZP en MKB segment realiseren zich dat het bouwen van een bedrijf niet altijd alleen kan, evenals dit bij de grotere bedrijven ook onmogelijk is.

De VA is de flexibele schil om een onderneming heen, zonder de lasten van het regelen van een werkplek en het vast zitten aan een arbeidscontract.

Een Virtual assistant kan het geheime wapen van een succesvolle onderneming zijn!

Contactgegevens

Salviastraat 13

6942 WB DIDAM

info@deprocesperfectionist.nl

06 - 13 83 33 32

Bedrijfsgegevens

KvK: 74426435

BTW:  NL001127389B63

Privacy Verklaring