Onderzoek

Teamleader Partner?

Meer gedaan. minder gedoe.

Ik ben partner van Teamleader.

Teamleader helpt bedrijven te werken vanuit één centraal platform. Niet langer knoeien met informatie verspreid over verschillende tools, Excel-bestanden en inboxen, maar efficiënt werken, alleen of met collega’s.
Zo krijg je meer gedaan, en heb je minder gedoe.

Teamleader is een softwarepakket dat geheel naar wens ingericht kan worden.
Dit proces neem ik je volledig uit handen zonder dat je je inspraak en invloed verliest.

Meer gedaan. minder gedoe.

Voordelen van Teamleader.

Klant beheer

Met de klantenbeheersoftware (Customer Relationship Management) van Teamleader Focus heb je alle informatie van klanten en contacten op één plek. Adressen, gemaakte afspraken, de communicatiegeschiedenis… Makkelijk toegankelijk voor jou of je collega’s.

i

Offertes maken

Laat nooit meer geld liggen: met Teamleader Focus volg je elke verkoopkans op de voet. Maak professionele offertes en laat ze online ondertekenen. Zo verkoop je sneller, én meer.

Project beheer

Maak van een offerte een project en volg het zorgvuldig op. Bepaal deadlines, groepeer taken en lever het project op tijd af. Blijf daarbij binnen budget zonder je winstmarge uit het oog te verliezen dankzij glasheldere projectcijfers.

Uren registratie

Met Teamleader Focus houd je makkelijk en nauwkeurig gewerkte uren bij, voor correcte facturen en duidelijke rapporten. Dat kan zelfs tijdens het werk met de Time Tracker. Vervolgens kun je dieper inzoomen op de factureerbare tijd per klant of project.

Facturen maken

Factureer snel en eenvoudig, in verschillende munteenheden. Maak, verstuur en beheer je facturen in een paar klikken. Verzend ze via mail of per post. Maak gebruik van sjablonen, stel periodieke facturen in en koppel met je boekhoudpakket.

Geld ontvangen

Dankzij Teamleader Focus word je op tijd en correct betaald. Raadpleeg altijd en overal de juiste statussen van betaling, stelt automatische betalingsherinneringen in voor wanbetalers en laat je klant online betalen.

12.000

Ondernemers en bureau’s die Teamleader gebruiken.

€70,- per maand

2 gebruikers
Excl. BTW

organiseer je processen

Beheer al je administratie met 1 tool.

testimonial

Wat anderen zeggen over mij.

Van Houdt Bouwmanagement

Voordat ik met Mireille in contact kwam, gebruikten wij al Teamleader.
Ik dacht dat ik al veel wist maar ik worstelde met het inrichten van het juiste proces, hierin rekening houdend met al onze verschillende klanten.

Het was voor mij heel belangrijk om Teamleader voor onszelf en onze klanten zo snel, professioneel en makkelijk mogelijk in te richten.

Mariëlle van Houdt
Van Houdt Bouwmanagement
www.vanhoudtbouwmanagement.nl
+31 (0)6 38 50 42 28

Meer gedaan. minder gedoe.

Klant van Teamleader.

Contactgegevens

Salviastraat 13

6942 WB DIDAM

info@deprocesperfectionist.nl 

06 - 13 83 33 32

Bedrijfsgegevens

KvK: 74426435

BTW:  NL001127389B63

Privacy Verklaring